Zpět k nabídce

Zadar - Relja

285 000Euro

Popis nemovitosti

Kompletně zrekonstruovaný a moderně zařízený mezonetový byt v atraktivní lokalitě Relja v Zadaru. Byt se skládá z kuchyně s prostornou jídelnou, obývacího pokoje, dvou ložnic situovaných v podkroví, koupelny s toaletou taktéž v podkroví a v přízemí pak se samostatnou toaletou a technickou místností. K bytu náleží terasa. Špičkové materiály a vybavení, tepelná a protihluková izolace, optický kabel, tři vnitřní jednotky klimatizace Mitsubishi, energetická náročnost třídy B jsou dalšími atributy tohoto apartmánu. Celková užitná plocha bytu včetně veškerého příslušenství je 120 m2.

Zadar má výborné letecké spojení s Prahou a letiště se nachází 15 minut jízdy autem od centra města. Let z Prahy trvá jen něco málo přes hodinu a letenky jsou za velmi rozumné ceny. Díky tomu se Zadar pro Vás může stát i víkendovou destinací.

Pokud Vás nabízená nemovitost zaujala, neváhejte mne, prosím, kontaktovat. Při telefonické konzultaci nebo osobním setkání u nás v kanceláři Vám vysvětlím podrobněji postup, jak vše probíhá. Vysvětlím Vám, jak chorvatský trh s nemovitostmi funguje. Naše partnerská chorvatská realitní kancelář komunikuje plynně česky, na místě Vás nemovitostí provede česky hovořící makléřka. Je samozřejmě také možné i vhodné, si před cestou do Chorvatska vybrat více nemovitostí na prohlídku, které Vám můžeme ukázat. Pomůžeme Vám, budete-li chtít, s jejich výběrem. V případě, že si po prohlídce nemovitost vyberete ke koupi, budete vyřizovat veškeré dokumenty s kanceláří v Chorvatsku. Dokumenty budete mít k dispozici i se soudním překladem do češtiny, takže vždy budete vědět, co podepisujete. Provizi budete platit pouze realitní kanceláři v Chorvatsku, a to až po uskutečnění koupě. Uvědomujeme si, že nákup nemovitosti v zahraničí je pro většinu klientů krokem do neznáma, proto jsme s naší spolupracující chorvatskou realitní kanceláří pro Vás připravili proces, který Vás provede celou koupí bezpečně, bez zbytečných starostí a stresu.

Jan Česal

Základní údaje

Evidenční číslo691
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena285 000
MěnaEuro
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaUlica Zrinsko Frankopanska, Zadar
AdresaZadar
GPS latitude44.1079492
GPS longitude15.2383858

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, TV satelit, Klimatizace, 230V

Plochy

Užitná120 m2
Podlahová120 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP4
Počet místností3
Počet pokojů3
Počet koupelen1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jan Česal