Historie společnosti

Společnost REGION REAL MAX, s.r.o. vznikla v roce 2011. Jeden z důvodů, proč jsem tuto společnost založil, byl ten, že jsem chtěl, aby fungovala jinak než jiné společnosti v té době na trhu. A to jak směrem ke klientům, tak i k makléřům. Pro klienty jsem chtěl, aby vše bylo jednodušší, transparentní, aby zprostředkovatelské smlouvy byly srozumitelné a klient přesně věděl, co vše je v provizi zahrnuto.

Pro makléře jsem chtěl lepší finanční ohodnocení. Jedině skutečně dobře ohodnocení makléři odvádějí skvělé výsledky.

Naší kanceláři se každým rokem dařilo, ale zjistil jsem, že abych mohl klientům nabídnout ještě lepší servis a ochranu jejich financí a pro makléře větší povědomí značky, musím najít partnera, který toto může nabídnout.

Hledání nebylo tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Na našem trhu je pár velkých hráčů, ale jen jeden měl to, co jsem hledal. A to sílu seriozní značky a hlavně ochranu finančních prostředků v bankovní úschově. A tou společností byla právě Realitní společnost České spořitelny. Už název napovídá, že se jedná o dceřinou společnost České spořitelny.

Od 15.9.2016 do 30.9.2020 jsme se stali oficiálně členy sítě Realitní společnosti České spořitelny. Během této doby jsme vždy zaujímali přední místa v celorepublikovém hodnocení poboček včetně 1.místa v produkci za r.2018. 

Období v České spořitelně nám přineslo mnoho zkušeností a kontaktů, naučilo nás fungování v rámci velké korporátní společnosti a rozhodně bylo pro nás velkým přínosem.

Ale vše má svůj vývoj - v roce 2020 dochází v České spořitelně k ukončení projektu Realitní společnosti České spořitelny. Pro nás to znamenalo znovu se zamyslet nad dalším směrem. Společnost tedy získává nový brand ŠMÍD & PARTNERS a pokračuje ve své vizi - nabízet vysoce kvalitní realitní servis klientům, takový, jaký není na českém realitním trhu běžný.

Doufám, že budete s našimi službami skutečně spokojeni,

Petr Šmíd

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na