Palackého Apartments

Privátní uzavřená rezidence v centru Poděbrad

Respekt i odvaha stojí za vznikem projektu výstavby nového bytového domu Palackého apartments, když se investor rozhodl opustit stále obvyklejší styl výstavby malometrážních bytů uzavřených v ucelených blocích nově vznikajících anonymních sídlišť.

Rozhodl se vystavět malý privátní bytový dům s prostornými byty, kde bude mít budoucí majitel pocit jedinečnosti, soukromí a parkovací stání bude samozřejmostí. Odkud si ráno odskočí pro čerstvé pečivo téměř v bačkorách a na sklenku vína s přáteli dojde během chvilky. Když se bude večer vracet domů zaparkuje své auto v bezpečí vnitrobloku a výtahem přijede téměř ihned ke dveřím svého bytu. Bytový dům Palackého apartments Vám právě otevřel svou náruč.

Výjimečná lokalita centra lázeňského města

Poděbrady jsou pulzující lázeňské město s přibližně 14 tisíci obyvateli ve Středočeském kraji v okrese Nymburk necelých 50 km východně od Prahy u dálnice D11. 

Lázeňství s historií sahající až do 17.století vtisklo městu osobitou atmosféru a jakousi lehkost bytí. Město s bohatým kulturním programem je častým cílem výletů, nabídne plnou občanskou vybavenost, školky, školy, restaurace, obchody, lékaře. 

Díky rychlé dostupnosti dálnice D11 a krátké dojezdové vzdálenosti automobilem do Prahy, rovněž díky přímému železničnímu i autobusovému spojení nejen s Prahou jsou Poděbrady vyhledávaným  místem pro život.

Mottem poděbradského lázeňství je prohlášení „Poděbrady jsou na srdce“ a prostřednictvím bydlení v Palackého apartments se mohou stát i Vaší srdeční záležitostí.

Projekt Rezidence Na Kopečku Kolín

Rezidenční  čtvrť Na Kopečku je jedinečný  projekt developerské firmy ARALDO s.r.o., vznikající v rámci nově rozšiřované městské části Kolína  IV.  Oblíbená lokalita vyhledávaná pro svou klidnou atmosféru a zároveň rychlou dostupnost veškeré občanské vybavenosti města naplnila kapacitu již před lety a takto nově otevírá svou náruč.

Projekt vyrostl pod taktovkou projekční kanceláře Level Holding a.s. a ing.arch.akad.arch. Petra Průši s cílem  nabídnout moderní a nadčasové městské domy s promyšlenou dispozicí a užitnou hodnotou tak, aby byla radost v nich bydlet.

Masivní inzerce Exportujeme na