ODHAD CENY NEMOVITOSTI

Uvažujete o prodeji a chcete znát tržní cenu své nemovitosti ?

Pokud potřebujete vědět, za kolik lze nemovitost prodat, nestačí se jen porozhlédnout v inzerci, za kolik nabízejí obdobné nemovitosti ostatní. Tyto ceny neodrážejí skutečné kupní ceny, jsou to jen inzerované ceny a často neodpovídají realitě. 

Proč záleží na správném stanovení tržní ceny nemovitosti ?

Určení správné prodejní ceny je základem úspěchu - pokud stanovíte příliš vysokou cenu, nemovitost na trhu zůstane velmi dlouho a i po snížení ceny o ní nebude zájem, protože u potenciálních kupců vyvolává dojem, že ji nikdo nechce. Nakonec konečná prodejní cena, kterou získáte, je často nižší než skutečná tržní hodnota nemovitosti.

Naopak pokud stanovíte příliš nízkou cenu, nemovitost se sice prodá velmi rychle, ale vy nezískáte maximální možný zisk a to je opravdu škoda. Nechte si poradit od našich odborníků, kteří mají bohaté zkušenosti na realitním trhu a přístup k informacím o skutečných kupních cenách.Zjistíte, kolik za nemovitost správně požadovat. 

Nabízíme Vám pomoc nejen při stanovení ceny nemovitosti, zároveň se nás neváhejte zeptat ještě před rozhodnutím o prodeji na vývoj cen a naše doporučení k prodeji.

Vyhotovíme také posudek tržní ceny nemovitosti určený pro notáře za účelem vypořádání dědického řízení.

Jaké jsou typy odhadu ?

1. Online odhad zdarma

Okamžitý odhad generovaný ze systému - vyplňte údaje v aplikaci níže a obratem obdržíte automaticky generovaný odhad ze systému. 

2. Přesný odhad pro prodej nebo vypořádání dědictví pro notáře

Odhad zpracovaný odborníkem - makléřem, s obhlídkou nemovitosti na místě. 

Pokud chcete přesný odhad, je nutné, aby si makléř prohlédl nemovitost na místě a určil skutečnou tržní cenu přímo pro Vaši nemovitost. Tento odhad je zpoplatněný cenou 1.500,- Kč + DPH, jako úhrada nákladů s dojezdem na místo. Pokud se později rozhodnete nemovitost prodávat s námi, cenu za odhad Vám vrátíme, jelikož pro naše klienty je tato služba zdarma. Odhad je zpracováván na základě našich zkušeností, z cen z realizovaných obchodů z naší databáze a z cenových map.

Pro přesný odhad nás, prosím, kontaktujte na : info@smidpartners.cz nebo se obraťte na některého z našich makléřů.

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na