Zpět k nabídce

Prodej rodinného domu 5+kk s garáží na pozemku 851m2, V.J. Nováčka 478, Červené Pečky

10 890 000Kč

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi zděný rodinný dům o dispozici 5+kk s užitnou podlahovou plochou 200m2 stojící na rohovém pozemku o výměře 851m2 na adrese V.J.Nováčka 478, Červené Pečky.
Dům je zkolaudován v roce 2018, je vystavěn ze zdiva Heluz family 44, připojen na městský vodovod, vodu z vlastní vrtané studny, kanalizaci, plyn a elektřinu, má plastová okna, střešní betonové tašky Tondach.
Promyšlenou dispozici domu oceníte již od samotného vstupu, kdy je u vlastní vstupní chodby připravena jako příslušenství šatna, kam pohodlně umístíte šatní skříně na sezónní oblečení či větší botník, zádveří je dveřmi odděleno od centrální části domu. Vlastní srdce domu v podobě obývacího pokoje projeného s kuchyňským koutem je efektně spojeno velkým francouzským oknem s výstupem na terasu s pergolou a dále na upravenou zahradu. Kuchyňská linka je vybavena myčkou, plynovým sporákem, elektrickou troubou, digestoří, mikrovlnou troubou a jako příslušenství kuchyně naleznete spíš odvětranou oknem.
Dominantou obývacího pokoje je rustikální krb s krbovou vložkou s výměníkem a akumulační nádobou.
V přízemí je také k dispozici jeden neprůchozí pokoj, který může sloužit jako ložnice či pracovna, dále koupelna se sprchovým koutem, WC a technická místnost.
Do technické místnosti bylo soustředěno vše zásadní pro vytápění domu, které je v celém domě podlahové - je zde umístěna akumulační nádoba napojená na krb, dále plynový kotel jako další alternativa vytápění domu, na který je také napojen zásobník na teplou vodu. Provedena je příprava na umístění tepelného čerpadla.
V technické místnosti je prostor na umístění pračky a sušičky s nutnou přípravou, rovněž je zde výlevka. V celém domě jsou provedeny rozvody centrálního vysavače, který nebyl osazen.
V 1. patře vznikly 3 samostatné neprůchozí pokoje, z nichž 2 mají vlastní šatnu. Dále zde vznikla opravdu velká koupelna s rohovou vanou, dvěma umyvadly, WC a bidetem.
Ve štítu je vybudována malá půda přístupná sklopnými schůdky z chodby v 1. patře. Schodiště je monolitické, obloženo modřínovými nášlapy.
Interiér domu je v rustikálním venkovském stylu a krásně se snoubí s pečlivě udržovanou zahradou, kde je radost na terase kryté pergolou přivítat své přátele či rodinu na šálek kávy či sklenku vína.
Podlahová krytina je v celém domě jednotná - PVC s dřevěným dekorem vyjma obou koupelen a vstupní části domu, kam byla položena dlažba. Koupelny jsou obloženy keramickým obkladem a plně vybaveny.
Na pozemku je 30m hluboká vrtaná studna, odkud je voda napojena do domu a majitel tak má možnost volby užívat vodu studniční či městskou.
Pro větší komfort bydlení bylo postaveno samostatně stojící kryté stání pro 1 vozidlo o výměře 26,5 m2 s garážovými vraty s motorem a samostatně stojící zahradní domek - sklad o výměře 26,5m2.. Pozemek je plně oplocen, hlavní příjezd opatřen vjezdovými vraty s pohonem, vchod brankou.

Základní údaje

Evidenční číslo731
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní, jen vlastní WEB
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena10 890 000
Měna
Poznámka k ceněCena uvedena vč. právních služeb a provize RK
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaV. J. Nováčka, Červené Pečky, Kolín
AdresaČervené Pečky
GPS latitude49.972649
GPS longitude15.205248

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěPlyn, Voda, užitková, 230V, 400V, Internet, Studna, Voda, pitná, Kanalizace
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Bazén, Garáž, Terasa
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Kompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníAutobus, Silnice
Možnosti topeníJiné, Podlahové, Ústrední plynové
VodaDálkový vodovod, Studna
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
OkolíObytná
Elektro230V, 400V

Plochy

Užitná200 m2
Podlahová220 000 m2
Zahrada747 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Monika Radinová