Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej, Dům RD samostatný, 173m2, Sendražice

7 900 000Kč

Popis nemovitosti

Dobrý den.
Pokud si potrpíte na komfort, máte rádi kvalitní materiály a pohodlnost bydlení, věnujte prosím pozornost této nabídce.

Na nárožním pozemku ve vesnické zástavbě stojí objekt o velikosti 5+kk, který lokalitu napodobuje a dotváří, je v původním duchu, jen s novým zpracováním. K domu patří dřevěný přístřešek pro dvě auta a směrem do zahrady pergola sloužící zároveň jako slunolam.

Interiér domu překvapí velkým otevřeným a prosvětleným prostorem. V přízemí se nachází obývací pokoj s velkým kuchyňským koutem, ložnice s vlastní koupelnou, pracovna, samostatné wc, šatna a technická místnost. Hlavní obytný prostor zatraktivňují vykonzolované schodišťové stupně s nerezovým zábradlím, dubové madlo s podsvícením a skleněné transparentní zábradlí na spojovacím můstku mezi pokoji ve štítech podkroví. Dále se zde nachází komora a koupelna s wc.

Při výstavbě domu byl kladen velký důraz na detail a volbu materiálu. Jako zdivo jsou použity tvárnice Ytong Lamba o tl. 45cm bez nutnosti zateplování, které zaručují velmi nízkou energetickou náročnost domu. Strop je železobetonový monolitický. Okna a vstupní dveře jsou nadstandardní hliníková s izolačním trojsklem. Střecha, všechna oplechování, parapety, žlaby a dešťové svody jsou z trvanlivého hliníku v antracitové barvě. Dřevěné přístřešky a podbití přesahu střechy jsou z větru a dešti odolného modřínu.

Do interiéru byl zvolen dub. Pro jeho nejvyšší odolnost a ušlechtilý vzhled byl použit na podlahu, schodiště, madlo, parapety, koupelnové skříňky a zrcadla.
Pro estetickou neutralitu interiéru je většina prvků vybrána v bílé barvě (soklové lišty, svítidla, dřevěné dveře).

Tento dům splňuje všechny trendy současného bydlení. Dálnice D11 vzdálená 11km. Daň z nabytí nemovitosti se u novostaveb neplatí.

Ohledně prohlídky mne neváhejte kontaktovat.
Zajištění financování je pro nás samozřejmostí.

Základní údaje

Evidenční číslo262/3752
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena7 900 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHnykova, Sendražice, Kolín
AdresaKolín, Sendražice
GPS latitude50.05591214
GPS longitude15.21691483

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníZahrada

Plochy

Užitná173 m2
Zahrada621 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2