Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej, Chaty a rekreační objekty, 41m2, Mezholezy

790 000Kč

Popis nemovitosti

Dobrý den.

Nabízím Vám dům, ideální jak svou velikostí, tak především svou polohou, k rekreaci. Tento dům, o velikosti 41 m2 a dispozici 2+1, je na samém okraji obce Mezholezy, která má pouze 45 obyvatel. Je zde naprostý klid. Dle platného územního plánu lze tuto zemědělskou budovu upravit na rodinný dům.

Ač je tato nemovitost součástí dvojdomku, každý má svůj vchod na pozemek, své el. hodiny, oddělené zahrádky kamennou zídkou, lze jej samozřejmě oddělit i plotem.

Vodu lze čerpat ze studny, ale není problém napojit se na obecní vodovod, který vede v cestě podél zadní stěny domu. Odpady byly svedeny do trativodu, je nutné vybudovat jímku.

Obec Mezholezy je součástí 0,5 km vzdálených Miskovic, kde je Obecní úřad, školka, hostinec, dvě autoopravny a dům s pečovatelskou službou. Do Miskovic, které jsou vzdálené 4 km od Kutné Hory jezdí každou hodinu autobus. 300 m od domu je malý rybník Žebrák. Pokud si chcete odpočinout od každodenního ruchu města, toto je ideální volba.

Prosím, nejezděte na nemovitost bez makléře, sousední dům není na prodej a majitelé nechtějí být obtěžováni. Respektujte prosím jejich žádost.

Zaujala Vás tato nemovitost? Neváhejte mne kontaktovat.

Základní údaje

Evidenční číslo293/3752
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena790 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMezholezy, Miskovice, Kutná Hora
AdresaMiskovice, Mezholezy
GPS latitude49.93693941
GPS longitude15.19261562

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyKamenná
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníZahrada

Plochy

Užitná41 m2
Zahrada210 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1