Zpět k nabídce

Byt č.5, 3+1, 79m2, Krčínova 538, Kolín II

5 550 000Kč

Popis nemovitosti

Byt o dispozici 3+1 a celkové podlahové ploše 78,8 m2 se nachází ve zcela nově zrekonstruovaném bytovém domě v Krčínově ulici. Velmi zdařilý projekt rekonstrukce bytových jednotek, společných prostor, vnitřní infrastruktury a celého pláště budovy je již ve finální fázi dokončení a bytové jednotky jsou tak již připraveny pro nové vlastníky.

Bytová jednotka číslo 5 se nachází na 2NP s okny orientovanými z části do Krčínovi ulice (obývací pokoj a ložnice) a okna z kuchyně a koupelny jsou orientována do vnitrobloku. Tato jednotka disponuje velkou vstupní chodbou s dostatkem místa na umístění botníku, věšáků. Z kuchyně se vchází do průchozího obývacího pokoje. Ložnice, stejně jako obývací pokoj či kuchyně, je nadstandardně veliká. Z kuchyně je také přístupná menší ložnice/dětský pokoj. Koupelna je vybavena walk-in sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem se skříňkou a kompletní přípravou pro umístění pračky a sušičky. Koupelna je prosvětlena velkým oknem s neprůhlednými skly. Design a materiály jsou v šedých a bílých nadčasových tónech. Elegantně působí použitá velkoformátová dlažba a světle šedá plovoucí podlaha, která plynule prochází celým bytem. Na nových majitelích bude volba designu a velikost kuchyňského koutu (kuchyňská linka není součástí prodeje). V místě budoucí kuchyňské linky jsou připraveny všechny přípojky i s dostatečným počtem kabeláží k jednotlivým spotřebičům, osvětlení a zásuvek.

Vytápění bytů je řešeno teplovodními radiátory (centrální dálkový ohřev), TUV je připravována vlastním elektrickým bojlerem situovaným v koupelně. V současné době se připravuje předpis měsíčních plateb pro jednotlivé jednotky. K bytu také náleží sklepní koje a součástí spoluvlastnického podílu je i dvorek ve vnitrobloku. Na dvorek se dá dostat jak z centrální chodby, tak i vraty z Kmochovy ulice. Tuto možnost nejvíce oceníte hlavně při stěhování.

Jedná se o velice hezký byt a bytový dům po zdařilé rekonstrukci na skvělé adrese v Kolíně. Koupi lze samozřejmě financovat hypotéčním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Pro více informací a prohlídku bytu mne prosím neváhejte kontaktovat.

Jan Česal

Základní údaje

Evidenční číslo675
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostE - Nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena5 550 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKrčínova, Kolín II, Kolín
AdresaKolín, Kolín II
GPS latitude50.027486
GPS longitude15.196007

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyRohový
Inž. sítě230V, 400V, Internet, TV satelit, Voda, pitná, Kanalizace
VybaveníSklep
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
OkolíObytná
Elektro230V

Plochy

Užitná72 m2
Podlahová79 m2
Sklep2 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP4
Počet místností3
Počet pokojů2
Počet koupelen1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jan Česal